Welkom op de Paardenwijzer online

Op deze site zijn alle via Dopharma verkrijgbare producten die toegepast worden bij paarden opgenomen. Het gaat zowel om geregistreerde diergeneesmiddelen als om voedingssupplementen. Alle producten die op deze site vermeld worden zijn uitsluitend verkrijgbaar via de dierenarts.

Deze site beperkt zich uitsluitend tot informatie over het gebruik bij paarden
Voor een overzicht van alle geregistreerde producten wij u naar www.dopharma.com of de Dopharma apps (Android, Apple). De volledige productinformatie is terug te vinden in de SPC’s en op de etiketten en bijsluiters.

Wachttijden
De wachttijden zoals die op deze site vermeld zijn, zijn de wachttijden die ook in de SPC van het product staan. Dit betekent dat het uitsluitend gaat over de wachttijden voor vlees, zoals die gebruikt moeten worden indien men het paard wil aanbieden voor de slacht. Als u op zoekt bent naar de wachttijden voor de competitie verwijzen we u graag naar de site van de FEI.   

Actualisering van gegevens
De registraties van diergeneesmiddelen kunnen wijzigen en hoewel wij wij onze uiterste best doen om te zorgen dat de informatie op de website correct en geactualiseerd is, kunnen er geen rechten ontleend worden aan de informatie. Voor meer informatie hieromtrent verwijzen wij u graag naar onze leveringsvoorwaarden.

Zoeken
Met deze site bieden wij u een praktisch overzicht van onze diergeneesmiddelen voor paarden. Door het gebruik van diverse tabbladen kunt u snel de gewenste informatie vinden.